Oprah Winfrey TM:stä: “Olen 1000% parempi ihminen jos teen tätä”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Tässä haastattelussa tri Ozin kanssa, Oprah kertoo kuinka hän oppi Transsendenttisen Meditaation, kuinka hän maksoi TM-kurssimaksun kaikille 400 työntekijälle firmassaan, ja muutoksista mitä se on tuonut mukanaan.

“Kello 9.00 aamulla ja 16.30 iltapäivällä, mitä tahansa onkin meneillään, me keskeytämme sen ja meditoimme,” kertoo Winfrey, “Etkä voi kuvitellakaan mitä kaikkea firmassa on tapahtunut – ihmisillä joilla oli migreenejä, ei ole niitä enää. Ihmiset nukkuvat paremmin, heillä on parempia ihmissuhteita ja he tulevat paremmin toimeen muiden ihmisten kanssa. Se on ollut fantastista.”  Omasta puolestaan hän kertoo, että hänestä tulee 1000% parempi ihminen jos, TM:n kautta, hän saattaa itsensä kosketuksiin jonkin itseään suuremman kanssa.

Oprah tutustui TM:ään kun hän teki dokumenttielokuvan TM-yhteisöstä Iowan Fairfieldissä, Yhdysvalloissa. 45 minuutin dokumentti näytti innostuneen Oprah’n selvästi vaikuttuneena koko yhteisöstä, joka tunnetaan vähäisestä rikollisuudesta, Maharishi-koulun oppilaiden poikkeuksellisista saavutuksista, edistyneestä vihreästä teknologiasta, innostuksesta terveelliseen elämäntapaan, terveelliseen ravintoon, terveelliseen kotien suunnitteluun, ja tavattomasta yritteliäisyydestä. Fairfield on tunnustettu yhdeksi menestyksekkäimmistä pienyritysyhteisöistä Yhdysvalloissa.