Katy Perry: TM on paras asia mitä olen koskaan tehnyt saadakseni enemmän luovuutta, positiivista energiaa ja rauhaa elämääni

Katy PerryKaty on huippusuosittu. Vuonna 2011 hän oli ensimmäinen artisti joka ylitti Michael Jacksonin ennätyksen, 5 listaykköstä yhdeltä ja samalta albumilta. Syntymäpäivänään muutama vuosi sitten hän lähetti tweetin yli 25 miljoonalle ihailijalleen pyytäen heitä tukemaan David Lynchin säätiötä.

Katy oli harjoittanut Transsendenttista Meditaatiota yli 2 vuotta, ja sanoi että se on paras asia mitä hän on koskaan tehnyt saadakseen enemmän luovuutta, positiivista energiaa ja rauhaa elämäänsä. Hän sanoi: “Kun tunnen itseni väsyneeksi, jännittyneeksi, pelokkaaksi tai masentuneeksi, meditoin. Se selkeyttää mieleni ja saa minut tuntemaan itseni rentoutuneemmaksi ja onnellisemmaksi. Olen kertonut näistä kokemuksista ystävilleni ja suosittelen sitä heille kaikille.

Tuen David Lynchin säätiötä koska se tuo Transsendenttisen Meditaation miljoonien ihmisten tietoisuuteen kaikkialla maailmassa. Sellaisille ihmisille kuten sotaveteraanit, jotka kärsivät traumanjälkeisestä stressihäiriöstä, lapset suurkaupunkien köyhiltä alueilta, ja tytöt ja naiset jotka ovat olleet väkivallan uhreja.

Auttakaa minua juhlistamaan syntymäpäivääni lahjoittamalla rahaa säätiölle. Tämä merkitsee paljon, ei pelkästään minulle henkilökohtaisesti, vaan kaikille ihmisille joita autatte tämän kautta.”