Hugh Jackman: TM muutti elämäni

Äskettäisissä haastatteluissa, Huffington Postin Englannin versiossa ja Oprah Winfreyn kanssa, Hugh Jackman kertoi perustavasta roolista mikä Transsendenttisella Meditaatiolla on hänen henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässään. Näin hän sanoi:

“Meditaatio on muuttanut elämäni.”

Hugh Jackman“Mikään ei ole koskaan avannut silmiäni kuten Transsendenttinen Meditaatio. Se saa minut rauhalliseksi ja onnelliseksi, ja se antaa minulle rauhaa ja hiljaisuutta muuten varsin kaoottisessa elämässäni!”

“Tehtävät aviomiehenä ja isänä — ne ovat myös rooleja, mutta niiden alapuolella on henkinen keskipiste joka liittää yhteen meidät kaikki, ja tämä on kaikkein tärkeintä.”

“Meditaatiossa voin päästää irti kaikesta. En ole Hugh Jackman. En ole isä. En ole aviomies. Laskeudun vain tähän voimalliseen lähteeseen josta kaikki luodaan. Otan pienen kylvyn siinä.”

Kun häneltä kysyttiin, miten hän voi löytää vapaata aikaa Transsendenttista Meditaatiota varten kiireisessä elämässään, hän vastasi:

“Jokainen ottaa suihkun joka päivä, emmekä valita siitä. Teemme sen pitääksemme kiinni hyvistä elämäntavoista. Aina löytyy tekosyitä jättää meditaatio tekemättä…. Ego sanoo, ‘Ei sinun tarvitse meditoida. Olet todella kiireinen. Entä lapset?’ Mutta sanoisitko, ‘En voi ottaa suihkua tänään koska minun täytyy antaa enemmän aikaa lapsille?´ Et sanoisi niin.”