George Lucas

George LucasGeorge Lucas oppi Transsendenttisen Meditaation tekniikan yli 40 vuotta sitten. Internet on tulvillaan huhuja että “voiman” käsite hänen Tähtien sota -elokuvissaan oli saanut inspiraationsa Maharishin “Luovan älykkyyden tieteestä”, joka antaa teoreettista taustaa Transsendenttisen Meditaation tekniikalle (lisää aiheesta: korkein inhimillinen kokemus).

George Lucas on viime aikoina antanut täyden tukensa David Lynchin säätiön hankkeille. Hänen Edutopia-hankkeensa (George Lucasin kasvatussäätiön) internet-sivuilla julkaistiin äskettäin video Transsendenttisen Meditaation (Hiljainen hetki -ohjelman) poikkeuksellisen hyvästä menestyksestä koulussa San Franciscossa, katso TM Edutopia -video.

Edutopian päätoimittaja, vierailtuaan San Franciscossa koulussa, jossa TM:ää harjoitettiin, sanoi: “aina välillä, kun vierailee menestyksekkäässä koulussa, näkee jotain joka hätkähdyttää, jotain niin erityistä että se pysäyttää ja panee varmistamaan, että mitä on nähnyt on todellakin sitä miltä se vaikuttaa.”