ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 27 kesä 2024 klo 19:00 ja su 7 heinä 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Mitä TM-meditoijat sanovat?

Monet julkisuuden henkilöt, jotka harjoittavat Transsendenttista Meditaatiota, kertovat että tekniikka auttaa heitä.

Transsendenssi = kokonaisvaltaisia sivuhyötyjä

TM antaa poikkeuksellisen syvää lepoa, jolla on monia sivuhyötyjä. Nämä hyödyt on dokumentoitu yli 350 vertaisarvioidussa tutkimuksessa, jotka on tehty viimeisten 50 vuoden aikana huippuyliopistoissa kuten Harvardissa. TM:n on havaittu lievittävän monia stressiperäisiä terveysongelmia, lisäävän henkistä kapasiteettia ja parantavan ihmissuhteitamme. Myös monet kansalliset terveysorganisaatiot suosittelevat nykyään TM:ää täydentäväksi vaihtoehdoksi, jota lääkärit voivat määrätä; esimerkiksi Yhdysvaltain sydänliitto korkean verenpaineen hoidossa. Ja Sveitsissä johtava sairausvakuuttaja Swica korvaa nyt osan TM-kurssimaksusta.

Yli 60 maassa on kouluja joissa on otettu TM osaksi opetussuunnitelmaa esim. “Hiljainen hetki”-nimellä. Euroopan Unionikin myönsi hiljattain 0,5 miljoonan euron apurahan TM:n testaamiseksi koulujärjestelmässä.

‘Yksinkertaisesti, Hiljainen hetki [TM kouluissa] pitäisi olla joka koulussa.’
Tri Carlos Garcia, San Franciscon yhdistetyn koulupiirin johtaja 2007-2012
“Millään muulla ‘stressinhallintatekniikalla’ ei ole läheskään samaa määrää kovia tutkimustuloksia tukemassa sen väitettyä kykyä vähentää stressiä.”
Tri Norman Rosenthal, psykiatri, Yhdysvaltain terveysvirasto, mielenterveyden laitos

Transsendenssi = helppo saavuttaa

Monet ihmiset ovat kokeilleet jotain meditaatiota ja huomanneet että se on vaikeaa. Hyvä uutinen on, että TM on hyvin erilaista. Se on hyvin yksinkertainen, luonnollinen ja vaivaton tekniikka, joka ei vaadi mitään keskittymistä eikä mielenhallintaa. TM opetetaan henkilökohtaisessa ohjauksessa, koulutetun opettajan toimesta, ja tämä yksilöllinen valmennus tekee siitä myös helpompaa.

“Kun kuulin TM:stä, ajattelin että kokeilen sitä vaikka en olekaan hyvä meditoimaan. Ja TM:ssä on jotain erityistä, se on ainoa hetki kun minulla on sellainen tyyneys. Minulla ei ole koskaan ennen ollut sitä tunnetta.”
Ellen Degeneres, tv-juontaja
“Tiesin, että meditaatiossa oli jotain minulle, mutta joka kerran kun yritin harjoittaa sitä, reaktio oli: ‘En pysty meditoimaan!’. Kun opin TM:n, se oli juuri sitä mitä tarvitsin! TM on helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt. Ei ainoastaan helpoin meditaatio, vaan helpoin asia.”
Cameron Diaz, näyttelijätär

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla, miten kaikki voi muuttua?

Ymmärtääksesi miten yksinkertainen tekniikka voi tarjota niin monia hyötyjä, ilmoittaudu ilmaiselle esittelyluennolle, joita järjestetään eri paikkakunnilla. Täytä vain allaoleva lomake, tai valitse lähin kaupunki allaolevasta kartasta. Sinulla on mahdollisuus:

   • Tavata sertifioitu TM-opettaja
   • Oppia mitä kaikkea hyötyä 20 minuutin TM-harjoitus kahdesti päivässä voi tuoda: syvää lepoa, vähemmän stressiä, parempaa unta, enemmän itseluottamusta, parempia ihmissuhteita, jne.
   • Kysyä mitä tahansa kysymyksiä
   • Sopia osallistumisesta TM-kurssille

 

Mitä tiedotusvälineet kertovat TM:stä

Mitä ihmiset kertovat

Päivittäinen TM-meditaation harrasta­minen 30 vuoden aikana on tullut yhtä luonnolliseksi kuin syöminen tai nukkuminen. Aika meditaatiolle löytyy itsestään, myös matkoilla. Olo on aina onnellinen ja rau­hallinen TM:n harjoittamisen jälkeen. TM:n ansiosta lisääntynyt intuitio, luovuus ja sisäinen rauha helpottavat työssäni päätöksentekoa ja ris­kien arviointia. Ongelmat ratkeavat useimmiten kuin itsestään meditaation jälkeen. Joskus tuntuu, että jopa hyvä onnikin on lisääntynyt. Jos joku ei halua kantaa töitään mukana kotiin, niin TM on kätevä tapa todella päättää työpäivä.

DI Timo Lahtinen on Uretek Worldwide Oy:n toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja ja pääosakas.


Ajatushorisontin laajeneminen. Syvä rentoutuminen ja itsensä hyväksyminen. Positiivinen kiinnittyminen johonkin vaikeasti määriteltävään.

Ville Malja, Helsinki


Koen että keskittymiskyky, luovuus ja ajatusten koherenttius on noussut minulla uudelle tasolle ja olen nauttinut tästä valtavasti. Koen myös että löydän itsestäni (ja universumista :)) enemmän kiehtovia asioita joka päivä ja ymmärrän niitä paremmin – ja rikon itse kehittämiäni rajoja jotka eivät ole hyväksi luovuudelle – tai ylipäätään elämälle.

Jori Sjöroos, Turku


Jos ajatukset pyörivät, tunnen rauhaa. Vaikka ajattelua on meditaatiossakin, niin jokin aina muuttuu. Jostakin päästää irti, mikä vaivaa. Siksi se toimii ja purkaa stressiä aina pala kerrallaan.

Hannele Kirjavainen, Helsinki


Maailman paras työkalu elämässä. Auttanut elämässä kaikissa tilanteissa. Mm. ahdistuksessa, paniikkihäiriöissä, ihmissuhteissa, rakkaudessa ylipäätään, itsensä tutkimisessa yms monessa muussa.

Johanna Hauta-aho, Helsinki


Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
to 27 kesä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
su 7 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
ke 10 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map