ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 25 huhti 2024 klo 19:00 ja su 28 huhti 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Transsendenssi = omana itsenä olemista…

…Kaikkein voimakkain elämää muuttava kokemus jonka voimme saada, ja avain parempaan itseluottamukseen, itsensä hyväksymiseen, sisäiseen rauhaan, ihmissuhteisiin jne.

“Se mikä todella voitti minut TM:n puolelle oli sen tehokkuus. Mikään muu meditaatio, mitä kokeilin, ei ollut niin tehokas hiljentämään mieltäni ja auttamaan minua pääsemään hyvin tyyneen, vakaaseen tilaan. Yksi niistä asioista, joka tekee siitä niin tehokasta on se, että siinä ei tarvitse tehdä paljoakaan, ja äärimmäisen laiskana henkilönä minä todella arvostan tätä.”
Moby, muusikko

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 25 huhti 2024 klo 19:00 ja su 28 huhti 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Paikkoja rajoitetusti


6 miljoonaa harjoittajaa ja 40 vuotta tutkimustyötä vahvistavat, että Transsen­denttinen Meditaatio on kaikkein menestyksellisin rentoutusmenetelmä maailmassa… koska aidosti omana itsenään olemisella on paljon syvällisempi vaikutus kuin pelkällä rentoutumisella…

Ole oma itsesi… helposti, vaivattomasti, nautinnollisesti

Normaalisti huomiomme on suuntautunut ulospäin, poispäin “olemisesta”, kohti asioita joita havaitsemme, teemme, tai ajattelemme. Kadotamme itsemme ympärillä olevaan maailmaan.
Kun mieli asettuu puhtaan hiljaisuuden tilaan, jossa emme havaitse, tee tai ajattele mitään, mieli saapuu kotiin. Tämä on todellista omana itsenä olemista.

Miten voimme saada mielen täydellisen sisäisen hiljaisuuden tilaan? Emme voi yrittää hiljentää mieltä. Mitä enemmän yritämme, sitä enemmän vain pidämme sen aktiivisena.

Niksi on olla yrittämättä, ja antaa sen tapahtua luonnostaan. Omana itsenä oleminen on mielelle kotiinpaluu, täydellisen sisäisen täyttymyksen ja onnelli­suuden tila. Se on kaikkein nautinnollisin kokemus minkä mieli voi saada, ja mieli hakeutuu tähän tilaan itsestään heti kun se saa tilaisuuden.

Mieli on geneettisesti ohjelmoitu transsendoimaan (menemään ajatuksen hienoimman impulssin tuolle puolen). Meidän tarvitsee vain oppia aktivoimaan tämä mielen luonnollinen taipumus. Tämä on sitä mitä Transsendenttisen Meditaation tekniikka tekee. Tämän takia kuka tahansa voi oppia sen; tämän takia se on helppoa ja nautinnollista harjoittaa, ja se saa niin tehokkaasti aikaan syvällisiä muutoksia.

Pitkäaikaisvaikutuksia, joita on pidetty mahdottomina

Kun mieli toistuvasti kokee vuoroin omana itsenään olemista, ja vuoroin toimintaa, se alkaa pian oppia kokemaan molempia yhtä aikaa. Me kirjaimellisesti harjoitamme mieltä olemaan oma itsensä, ja säilyttämään tämän sisäisen hiljaisuuden ja rauhan kaiken aikaa, myös keskellä aktiivista toimintaa.

Tulos: itseluottamuksemme paranee, hyväksymme itsemme sellaisena kuin olemme, elämme spontaanisti enemmän tässä hetkessä, ihmissuhteet paranevat, jne.

TM:n vaikutus omana itsenä olemiseen voidaan mitata objektiivisesti, itsensä toteuttamisen testeillä.

Tutkittuaan kaikkein menestyvimpiä ihmisiä yhteiskunnassa ja havaittuaan, että heillä oli yksi yhteinen piirre: he olivat yksinkertaisesti oma itsensä, psykologi Abraham Maslow kehitti testejä mittaamaan missä määrin ihmiset pystyvät olemaan oma itsensä, ja nimitti tätä ominaisuutta itsensä toteuttamiseksi (self-actualization).

Hän havaitsi, että keskimäärin vain noin 1% väestöstä oli täysin itseään toteuttavia, ja että itsensä toteuttaminen ei kehittynyt enää varhaisen murrosiän jälkeen.

Kuitenkin, kun tehtiin pitkän aikavälin tutkimus Maharishi University of Managementin opiskelijoilla (jotka harjoittivat TM-tekniikkaa osana yliopiston opetussuunnitelmaa), tutkijat havaitsivat että 6% heistä oli jo täysin itseään toteuttavia tutkimuksen alussa aiemman TM-harjoituksensa tuloksena, ja 10 vuotta myöhemmin jopa 38% heistä oli täysin itseään toteuttavia.

Tämä oli niin poikkeuksellista kehittymistä, että sattuman todennäköisyys tämän havainnon selityksenä oli vähemmän kuin yksi viidestä miljoonasta (p=0,0000002 mikä on p-arvo?). Kolmessa verrokkiyliopistossa (jotka olivat huippuyliopistoja) ei havaittu merkitsevää parannusta 10 vuoden aikana.LähdeJournal of Social Behavior and Personality 17: 93–121, 2005

Omana itsenä oleminen: transsendenssi verrattuna rentoutumiseen

Mitä useampi riippumaton tieteellinen tutkimus vahvistaa vaikutuksen, sitä luotettavampana tätä vaikutusta voidaan pitää. Viimeisten 40 vuoden aikana yli 20 tutkimusta, joissa on ollut yli 500 koehenkilöä, ovat vahvistaneet että TM lisää merkitsevästi itsensä toteuttamista, jopa ensimmäisten 3 kuukauden harjoituksen aikana.

Kun ensimmäisten 18 TM-tutkimuksen keskimääräisiä tuloksia verrattiin kaikkien muiden tutkittujen meditaatiotekniikoiden keskimääräiseen vaikutukseen, havaittiin että TM (transsendenssi) oli 3–4 kertaa tehokkaampaa kuin pelkkä rentoutuminen kehittämään itsensä toteuttamista.LähdeJournal of Social Behaviour and Personality, vol. 6, pp 189-247, 1991

Mielen rentouttaminen ei ole sama asia kuin transsendoiminen. Vain silloin kun mieli todella pystyy transsendoimaan ajatuksen hienoimmat tasot, silloin mieli on aidosti oma itsensä, ja vain silloin todella merkittävät vaikutukset alkavat näkyä.

Omana itsenä olemisen oppiminen on suurin lahja minkä voit itsellesi antaa.

Omana itsenä oleminen – vain yksi sivuhyöty täydellisestä elämänmuutoksesta

Katso mitä muuta transsendenssi parantaa:
Helppo oppia, nautinnollinen harjoittaa

“Olen kokeillut meditaatioita, mutta en pystynyt harjoittamaan sitä. Päättelin, että olen ilmeisesti kyvytön meditoimaan… kunnes opin TM:n, joka oli helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt… Sain koko perheeni opettelemaan sen.”
Cameron Diaz

Toisin kuin muut meditaatiotekniikat, jotka usein vaativat keskittymistä tai jotain muuta mielenhallintaa, Transsendenttinen Meditaatio on täysin vaivaton ja luonnollinen tekniikka.

Se on niin helppo oppia, että jopa ihmiset, jotka ajattelevat etteivät koskaan pysty meditoimaan, voivat harjoittaa sitä menestyksellisesti. Se on niin nautinnollista, että 20 minuutin harjoitus on monelle se aika päivästä, jota odottaa suurimmalla innolla.

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla, miten kaikki voi muuttua?

Ensimmäinen askel TM:n oppimiseen on maksuton esittelyluento, jossa voit:

  1. tavata paikallisen TM-opettajan,
  2. kuulla yksityiskohtaisemmin miten TM-tekniikka todella toimii ja mitä voit odottaa siltä,
  3. esittää kysymyksiä.

Luennolle voi osallistua vapaasti sitoutumatta kurssin käymiseen.

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
ke 17 huhti 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
to 25 huhti 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
su 28 huhti 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map