ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 25 huhti 2024 klo 19:00 ja su 28 huhti 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Helppo ja nautinnollinen tapa vähentää stressiä

…ja parantaa terveyttä

“Millään muulla ‘stressinhallintatekniikalla’ ei ole lähimainkaan TM:ään verrattavaa määrää vahvaa tutkimusnäyttöä sen kyvystä vähentää stressiä.”
Norman Rosenthal, MD, U.S. National Institutes of Mental Health

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 25 huhti 2024 klo 19:00 ja su 28 huhti 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Paikkoja rajoitetusti

Syvä lepo poistaa syvälle juurtunutta stressiä

6 miljoonaa harjoittajaa ja 40 vuotta tutkimustyötä vahvistavat, että Transsendenttinen Meditaatio on kaikkein menestyksekkäin rentoutusmenetelmä maailmassa, koska se tuottaa paljon syvemmän lepotilan kuin tavallinen rentoutuminen.

Yli 30 tutkimuksen meta-analyysi vahvistaa TM-harjoituksen aikana saavutettavan syvän lepotilan.LähdeAmerican Psychologist, 1987, 42: 879-881.

Tämän syvän levon avulla elimistö pystyy poistamaan tehokkaasti jopa kaikkein syvimmälle juurtunutta traumaattista stressiä. Tutkimuksessa traumanjälkeisestä stressihäiriöstä (PTSD) kärsivillä sotaveteraaneilla TM-ryhmällä havaittiin niin merkittävää edistymistä, että kolmen kuukauden kuluttua 70% heistä oli parantunut, kun taas tavallista psykoterapiaa saaneet verrokit eivät olleet edistyneet.LähdeJournal of Counseling and Development 64: 212–215, 1985. Useassa muussa tutkimuksessa on vahvistettu nämä tulokset. LähdeMilitary Medicine 176 (6): 626-630, 2011 LähdeJournal of Traumatic Stress. 2013:1-14

TM:n vaikutus traumaattiseen stressiin oli niin vaikuttava, että CNN teki siitä reportaasin (katso CNN:n video) ja Yhdysvaltain armeija nykyään tukee TM:ää.

Tämä video näyttää esimerkkejä siitä miten voimakkaasti TM vähentää stressiä, ja miksi yhä useammat tutkijat, julkisuuden henkilöt ja julkishallinnon laitokset tukevat TM-tekniikkaa.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Terveys: poista syy, niin oireet katoavat

“Transsendenttisessa Meditaatiossa on uskomatonta se, miten vahva tutkimusnäyttö osoittaa että tämä tekniikka pystyy vaikuttamaan asioihin, joita ei uskottu pystyttävän muuttamaan.”
Tri Oz

Stressi on alkusyynä, suoraan tai epäsuorasti, 90%:ssa kaikista terveysongelmista. Poista tämä syy, niin oireet katoavat.

Viisivuotisessa tutkimuksessa verrattiin 2000 TM-meditoijan sairaalakäyntejä väestön keskiarvoon. Heillä oli 50-70% vähemmän sairaala- ja poliklinikkakäyntejä, mikä näkyi kaikissa sairausryhmissä, mukaanlukien 87% vähennys sydäntautien osalta ja 60% vähennys syöpien osalta.

Toisessa tutkimuksessa verrattiin terveydenhoidon kustannuksia 1400 kanadalaisen TM-harjoittajan ja 1400 vastaavan verrokin välillä 14 vuoden ajalta. TM:n oppimista edeltävän 9 vuoden aikana heidän terveyskulunsa olivat hieman korkeammat, mutta TM:n oppimisen jälkeen kulut alkoivat vähentyä, ja 5 vuoden kuluttua ne olivat 50% alhaisemmat.

Vähentynyt stressi – vain yksi sivuhyöty täydellisestä elämänmuutoksesta

Katso mitä muuta transsendenssi parantaa:
Helppo oppia, nautinnollinen harjoittaa

“Olen kokeillut meditaatioita, mutta en pystynyt harjoittamaan sitä. Päättelin, että olen ilmeisesti kyvytön meditoimaan… kunnes opin TM:n, joka oli helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt… Sain koko perheeni opettelemaan sen.”
Cameron Diaz

Toisin kuin muut meditaatiotekniikat, jotka usein vaativat keskittymistä tai jotain muuta mielenhallintaa, Transsendenttinen Meditaatio on täysin vaivaton ja luonnollinen tekniikka.

Se on niin helppo oppia, että jopa ihmiset, jotka ajattelevat etteivät koskaan pysty meditoimaan, voivat harjoittaa sitä menestyksellisesti. Se on niin nautinnollista, että 20 minuutin harjoitus on monelle se aika päivästä, jota odottaa suurimmalla innolla.

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla, miten kaikki voi muuttua?

Ensimmäinen askel TM:n oppimiseen on maksuton esittelyluento, jossa voit:

  1. tavata paikallisen TM-opettajan,
  2. kuulla yksityiskohtaisemmin miten TM-tekniikka todella toimii ja mitä voit odottaa siltä,
  3. esittää kysymyksiä.

Luennolle voi osallistua vapaasti sitoutumatta kurssin käymiseen.

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
ke 17 huhti 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
to 25 huhti 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
su 28 huhti 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map