Huippusuoritukset ja Transsendenttinen Meditaatio

Monilla elämänalueilla ihmiset käyttävät Transsendenttista Meditaatiota saavuttaakseen poikkeuksellista suorituskykyä.

1. Huipputason jalkapallojoukkue on ottanut TM:n käyttöön Saksassa
2. Nobel-palkinnon saaja harjoittaa TM:ää
3. TM näyttäytyy amerikkalaisessa tv-sarjassa

1. Huipputason jalkapallojoukkue on ottanut TM:n käyttöön Saksassa

Saksalainen jalkapallojoukkue BVB Borussia Dortmund, joka kuuluu Bundesliigan kärkipään seuroihin, on hiljattain ottanut käyttöönsä Transsendenttisen Meditaation. Valmentaja Thomas Tuchel päätti aloittaa yhteistyön tri Ulrich Bauhoferin kanssa, joka on lääkärinä paneutunut vuosien ajan TM:n terveyshyötyihin. Terveyden kohentumisen lisäksi TM:n on osoitettu tukevan stressin­hallintaa, mikä auttaa parantamaan suorituskykyä monilla elämänalueilla, myös urheilussa.

2. Nobel-palkinnon saaja harjoittaa TM:ää

Kolumbian presidentti Juan Manuel Santos, joka sai vuoden 2016 Nobelin rauhanpalkinnon toiminnastaan Kolumbian 52-vuotisen sisällissodan lopettamiseksi, kertoo kokemuksistaan Transsendenttisen Meditaation harjoituksesta:
“Olen harjoittanut Transsendenttista Meditaatiota jo pitkään. Kokemukseni mukaan on tärkeää olla kärsivällinen ja jatkaa sinnikkäästi. Kun sen tekee oikein, silloin tulokset alkavat näkyä.”

Kolumbiassa vaikuttaa myös katolinen pappi isä Gabriel Mejia, joka käyttää Transsendenttista Meditaatiota apunaan auttaessaan tuhansia katulapsia pääsemään eroon menneisyyden traumoista ja saavuttamaan menestystä elämässään. Allaoleva video kertoo hänen työstään.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

3. TM näyttäytyy amerikkalaisessa tv-sarjassa

Tunnetussa tv-sarjassa “The Big Bang Theory” (Alkuräjähdysteoria) näyttäytyy Transsendent­tisen Meditaation kuplakaavio valkotaululla. Vaikuttaa siltä, että joku sarjan tekijöistä arvostaa TM:ää.

Kuplakaavio havainnollistaa miten mieli on kuin valtameri, aktiivinen pinnalla ja syvemmälle mentäessä yhä hiljaisempi. Samalla tavalla tietoinen, ajatteleva mieli on hyvin aktiivinen, ja tämän aktiivisen tason taustalla on alitajunnan vähemmän aktiivisten tasojen valtameri. Jokainen ajatus lähtee liikkeelle ajattelun alkulähteestä, joka on puhdas tietoisuus valtameren pohjalla, ja nousee kuin ilmakupla alitajunnan eri tasojen läpi. Kun se saavuttaa tietoisen mielen tason, koemme sen ajatuksena. Alitajuntaan mahdollisesti juurtunut stressi ja menneet negatiiviset kokemukset voivat myös vaikuttaa esiinnouseviin ajatuksiin.

Transsendenttinen Meditaatio on tekniikka, joka antaa mielen liikkua päinvastaiseen suuntaan. Se alkaa tietoisen, ajattelevan mielen tasolta, ja hyvin yksinkertaisen, luonnollisen ja vaivattoman tekniikan avulla mieli kokee yhä hiljaisempia alitajunnan tasoja, kunnes se transsendoi ajattelun hiljaisimman tason ja yhtyy ajatusten alkulähteeseen, puhtaaseen tietoisuuteen. Tämän prosessin kautta TM voi poistaa syvälle juurtunutta stressiä, jota alitajunnassa saattaa olla. Tällä tavalla se hieno persoona, joka olet syvällä sisimmässäsi, voi helpommin loistaa elämän pintatasolle asti, ja tuottaa iloa itsellesi ja läheisillesi.

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
to 27 kesä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
su 7 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
ke 10 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map