ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 18 heinä 2024 klo 19:00 ja su 21 heinä 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Lepo – menestyksen perusta

Jopa 45% väestöstä kokee unettomuutta ainakin kerran vuodessa, ja 10-30% päivittäin. Jos emme saa riittävästi lepoa, kehomme tasapaino järkkyy ja tällä on pitkäaikaisia seurauksia terveydelle. Unettomuuden tärkeimpiä syitä ovat mm. stressi, ahdistus ja masennus. Ja riittämätön nukkuminen vuorostaan pahentaa stressiä, ahdistusta ja masennusta. Tämä aiheuttaa noidankehän, josta monien ihmisten on vaikea päästä irti.

Transsendenttinen Meditaatio (TM) on eniten harjoitettu (6 miljoonaa harjoittajaa), laajimmin tutkittu (600 tutkimusta), ja tutkimusten mukaan kaikkein rentouttavin tekniikka maailmassa. Tekniikka luo hyvin nopeasti syvän lepotilan, mikä auttaa kehoa pääsemään takaisin tasapainoon.

Mitä TM-meditoijat sanovat?

Monet julkisuuden henkilöt, jotka harjoittavat Transsendenttista Meditaatiota, sanovat että se auttaa saamaan syvää lepoa ja nukkumaan paremmin öisin.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

‘Se on ollut fantastista. Ihmisillä joilla oli migreenejä, ei ole enää. Ihmiset nukkuvat paremmin. Heillä on parempia ihmissuhteita.’
Oprah (tarjosi Transsendenttista Meditaatiota kaikille jotka työskentelivät hänen palveluksessaan)
‘Se oli kuin koko viikon edestä unta.’
Liv Tyler, näyttelijä
‘Kärsin hirveästä unettomuudesta, ja noin vuosi sitten aloin harjoittaa TM:ää. Neljän päivän TM-harjoitusten jälkeen pystyin yhtäkkiä nukkumaan.’
Lo Bosworth, näyttelijä/kirjailija

Tutkimukset osoittavat, että transsendenssin kokemus, joka tuottaa tämän syvän levon, vähentää myös stressiä, ahdistusta ja masennusta. Tämä auttaa nukkumaan paremmin yön aikana. Niinpä elimistö voittaa kahdesti: se saa lisää syvää lepoa meditaation aikana, ja enemmän ja parempilaatuista unta yön aikana. Nämä vähentävät edelleen stressiä, ahdistusta ja masennusta. Tällä tavalla, Transsendenttisen Meditaation avulla, unettomuuden noidankehä voidaan tehokkaasti kääntää yhä paremmaksi terveydeksi ja hyvinvoinniksi.

‘Unettomuudesta johtuva stressi kasaantuu aikaa myöten. Transsendenttisen Meditaation avulla pääset eroon kasaantuneesta stressistä.’
Tri Sarina Grosswald 

Transsendenssi = kokonaisvaltaisia sivuhyötyjä

TM antaa poikkeuksellisen syvää lepoa, jolla on monia sivuhyötyjä. Nämä hyödyt on dokumentoitu yli 350 vertaisarvioidussa tutkimuksessa, jotka on tehty viimeisten 50 vuoden aikana huippuyliopistoissa kuten Harvardissa. TM:n on havaittu lievittävän monia stressiperäisiä terveysongelmia, lisäävän henkistä kapasiteettia ja parantavan ihmissuhteitamme. Myös monet kansalliset terveysorganisaatiot suosittelevat nykyään TM:ää täydentäväksi vaihtoehdoksi, jota lääkärit voivat määrätä; esimerkiksi Yhdysvaltain sydänliitto korkean verenpaineen hoidossa. Ja Sveitsissä johtava sairausvakuuttaja Swica korvaa nyt osan TM-kurssimaksusta.

Yli 60 maassa on kouluja joissa on otettu TM osaksi opetussuunnitelmaa esim. “Hiljainen hetki”-nimellä. Euroopan Unionikin myönsi hiljattain 0,5 miljoonan euron apurahan TM:n testaamiseksi koulujärjestelmässä.

‘Yksinkertaisesti, Hiljainen hetki [TM kouluissa] pitäisi olla joka koulussa.’
Tri Carlos Garcia, San Franciscon yhdistetyn koulupiirin johtaja 2007-2012
“Millään muulla ‘stressinhallintatekniikalla’ ei ole läheskään samaa määrää kovia tutkimustuloksia tukemassa sen väitettyä kykyä vähentää stressiä.”
Tri Norman Rosenthal, psykiatri, Yhdysvaltain terveysvirasto, mielenterveyden laitos

Transsendenssi = helppo saavuttaa

Monet ihmiset ovat kokeilleet jotain meditaatiota ja huomanneet että se on vaikeaa. Hyvä uutinen on, että TM on hyvin erilaista. Se on hyvin yksinkertainen, luonnollinen ja vaivaton tekniikka, joka ei vaadi mitään keskittymistä eikä mielenhallintaa. TM opetetaan henkilökohtaisessa ohjauksessa, koulutetun opettajan toimesta, ja tämä yksilöllinen valmennus tekee siitä myös helpompaa.

“Kun kuulin TM:stä, ajattelin että kokeilen sitä vaikka en olekaan hyvä meditoimaan. Ja TM:ssä on jotain erityistä, se on ainoa hetki kun minulla on sellainen tyyneys. Minulla ei ole koskaan ennen ollut sitä tunnetta.”
Ellen Degeneres, tv-juontaja
“Tiesin, että meditaatiossa oli jotain minulle, mutta joka kerran kun yritin harjoittaa sitä, reaktio oli: ‘En pysty meditoimaan!’. Kun opin TM:n, se oli juuri sitä mitä tarvitsin! TM on helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt. Ei ainoastaan helpoin meditaatio, vaan helpoin asia.”
Cameron Diaz, näyttelijätär

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla, miten kaikki voi muuttua?

Ymmärtääksesi miten yksinkertainen tekniikka voi tarjota niin monia hyötyjä, ilmoittaudu ilmaiselle esittelyluennolle, joita järjestetään eri paikkakunnilla. Täytä vain allaoleva lomake, tai valitse lähin kaupunki allaolevasta kartasta. Sinulla on mahdollisuus:

   • Tavata sertifioitu TM-opettaja
   • Oppia mitä kaikkea hyötyä 20 minuutin TM-harjoitus kahdesti päivässä voi tuoda: syvää lepoa, vähemmän stressiä, parempaa unta, enemmän itseluottamusta, parempia ihmissuhteita, jne.
   • Kysyä mitä tahansa kysymyksiä
   • Sopia osallistumisesta TM-kurssille

 

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
to 18 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
su 21 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
ke 24 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map