ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki ke 22 touko 2024 klo 19:00 ja to 30 touko 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Hanki sisäistä vahvuutta…

On valtava ero siinä, että

 • teemme päätöksen jostakin minkä haluamme muuttaa elämässämme, ja
 • oikeasti toteutamme tämän päätöksen

Muutos on aina vaikea asia ja tarvitsemme sisäistä vahvuutta sen loppuun saattamiseen, varsinkin jos ympäristömme on tottunut vanhaan minäämme. Sisäinen vahvuus tulee siitä, että löydämme sisältämme onnellisuutta, itseluottamusta ja rakkautta. Mitä enemmän meillä on sisäistä vahvuutta, sitä vähemmän olemme riippuvaisia ulkoisista asioista, kuten tupakoinnista, alkoholista, syömisestä, jne, voidaksemme hyvin, ja sitä helpompaa on toteuttaa ne muutokset jotka haluamme elämäämme.

Transsendenttinen Meditaatio on yksinkertainen henkinen tekniikka, joka palauttaa yhteyden sisäiseen onnellisuuden lähteeseen. Tämä auttaa pysymään onnellisena ulkoisista olosuhteista riippumatta. Tämä antaa meille enemmän sisäistä vahvuutta ja tekee päätösten loppuun viemisen helpommaksi.

Mitä TM-meditoijat sanovat?

Tässä on lyhyt video, jossa näyttelijät Jim Carrey, Russell Brand ja Beth Behr; huippumalli Raquel Zimmermann ja entinen Japanin pääministeri tri Yukio Hatoyama kertovat miten TM on auttanut heitä löytämään sisäistä vahvuutta ja tekemään merkittäviä muutoksia elämäänsä:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

“Transsendenttinen Meditaatio (TM) muutti koko elämäntyylini, yhdessä vuodessa. Aloin ymmärtää, että kaikki nämä haasteet olivat hyviä asioita, joten lopetin tupakoinnin. Nykyään olen ylpeä siitä, että olen tupakoimaton ja pidän huolta itsestäni. Yhä suuremmassa määrin alan todella kokea tämän autuaan tunteen. Se on ihanaa.”
Huippumalli Raquel Zimmermann
“Voit epäonnistua siinä mitä et halua, joten voit aivan yhtä hyvin ottaa riskin ja tehdä sitä mitä rakastat.”
Jim Carrey, näyttelijä
“Tekniikkani oli Transsendenttinen Meditaatio. Aloin löytää jotain tyyneyttä syömisen himoni keskellä. Aloin päästä yhteyteen sisäisen itseni kanssa. Aloin rauhoittua ja pystyin hallitsemaan itseäni paljon paremmin.”
Tri Pamela Peeken potilas kertoo miten hän pudotti painoaan 104 kg kahden vuoden aikana.

Transsendenssi = kokonaisvaltaisia sivuhyötyjä

TM tuottaa myös poikkeuksellisen syvän lepotilan, jolla on paljon sivuhyötyjä. Nämä hyödyt on dokumentoitu yli 350 vertaisarvioidussa tutkimuksessa, jotka on tehty viimeisten 50 vuoden aikana huippuyliopistoissa kuten Harvardissa. TM:n on havaittu lievittävän monia stressiperäisiä terveysongelmia, lisäävän henkistä kapasiteettia ja parantavan ihmissuhteitamme. Yli 60 maassa on kouluja joissa on otettu TM osaksi opetussuunnitelmaa esim. “Hiljainen hetki”-nimellä. Euroopan Unionikin myönsi hiljattain 0,5 miljoonan euron apurahan TM:n testaamiseksi koulujärjestelmässä. Myös monet kansalliset terveysorganisaatiot suosittelevat nykyään TM:ää täydentäväksi vaihtoehdoksi, jota lääkärit voivat määrätä; esimerkiksi Yhdysvaltain sydänliitto korkean verenpaineen hoidossa.

“Yksinkertaisesti, Hiljainen hetki pitäisi olla joka koulussa.”
Tri Carlos Garcia, San Franciscon yhdistetyn koulupiirin johtaja 2007-2012
“Millään muulla ‘stressinhallintatekniikalla’ ei ole läheskään samaa määrää kovia tutkimustuloksia tukemassa sen väitettyä kykyä vähentää stressiä.”
Tri Norman Rosenthal, psykiatri, Yhdysvaltain terveysvirasto, mielenterveyden laitos

Transsendenssi = helppo saavuttaa

Monet ihmiset ovat kokeilleet jotain meditaatiota ja huomanneet että se on vaikeaa. Hyvä uutinen on, että TM on hyvin erilaista. Se on hyvin yksinkertainen, luonnollinen ja vaivaton tekniikka, joka ei vaadi mitään keskittymistä eikä mielenhallintaa. TM opetetaan henkilökohtaisessa ohjauksessa, koulutetun opettajan toimesta, ja tämä yksilöllinen valmennus tekee siitä myös helpompaa.

“Kun kuulin TM:stä, ajattelin että kokeilen sitä vaikka en olekaan hyvä meditoimaan. Ja TM:ssä on jotain erityistä, se on ainoa hetki kun minulla on sellainen tyyneys. Minulla ei ole koskaan ennen ollut sitä tunnetta.”
Ellen Degeneres, tv-juontaja
“Tiesin, että meditaatiossa oli jotain minulle, mutta joka kerran kun yritin harjoittaa sitä, reaktio oli: ‘En pysty meditoimaan!’. Kun opin TM:n, se oli juuri sitä mitä tarvitsin! TM on helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt. Ei ainoastaan helpoin meditaatio, vaan helpoin asia.”
Cameron Diaz, näyttelijätär

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla, miten kaikki voi muuttua?

Ymmärtääksesi miten yksinkertainen tekniikka voi tarjota niin monia hyötyjä, ilmoittaudu ilmaiselle esittelyluennolle, joita järjestetään eri paikkakunnilla. Täytä vain allaoleva lomake, tai valitse lähin kaupunki allaolevasta kartasta. Sinulla on mahdollisuus:

   • Tavata sertifioitu TM-opettaja
   • Oppia mitä kaikkea hyötyä 20 minuutin TM-harjoitus kahdesti päivässä voi tuoda: syvää lepoa, vähemmän stressiä, parempaa unta, enemmän itseluottamusta, parempia ihmissuhteita, jne.
   • Kysyä mitä tahansa kysymyksiä
   • Sopia osallistumisesta TM-kurssille

 

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
ke 22 touko 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
to 30 touko 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
ke 5 kesä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map