ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Seinäjoki to 27 kesä 2024 klo 19:00 ja su 7 heinä 2024 klo 19:00

Valitse toinen paikkakunta

Tasapainota elämäsi…


Vauvat ja lapset voivat olla onnellisia ilman mitään erityistä syytä. Kun vanhenemme, onnellisuutemme alkaa riippua ulkopuolisista asioista, kuten ihmissuhteista, rahatilanteesta, työmenestyksestä, jne. Tämä riippuvuus voi tehdä elämästämme tunteiden vuoristorataa. Transsendenttinen Meditaatio on yksinkertainen henkinen tekniikka, joka palauttaa yhteyden sisäiseen onnellisuuden lähteeseemme. Tämä auttaa pysymään onnellisena olosuhteista riippumatta.

Mitä TM-meditoijat sanovat?

Tässä on lyhyt video, jossa kuuluisuudet Hugh Jackman, Jennifer Aniston, Russell Brand, Moby, David Lynch ja Ray Dalio kertovat miten TM on auttanut heitä löytämään tasapainoa ja onnellisuutta elämäänsä:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

“Se asettaa asiat oikeaan perspektiiviin. Rauhaisa ilo valtaa sinut.”
Jennifer Aniston, näyttelijätär
“Se on ikään kuin ‘kotiinpaluu’ kahdesti päivässä. Se on asettautumista todellisen itseni mukaiseksi.”
Hugh Jackman, näyttelijä
“Löysin hyvin nopeasti pääsyn syvempään onnellisuuden tilaan. Tunsin rakkautta, rakkautta itseäni kohtaan, mutta myös rakkautta kaikkia muita kohtaan.”
Russell Brand, näyttelijä

Transsendenssi = kokonaisvaltaisia sivuhyötyjä

TM tuottaa myös poikkeuksellisen syvän lepotilan, jolla on paljon sivuhyötyjä. Nämä hyödyt on dokumentoitu yli 350 vertaisarvioidussa tutkimuksessa, jotka on tehty viimeisten 50 vuoden aikana huippuyliopistoissa kuten Harvardissa. TM:n on havaittu lievittävän monia stressiperäisiä terveysongelmia, lisäävän henkistä kapasiteettia ja parantavan ihmissuhteitamme. Yli 60 maassa on kouluja joissa on otettu TM osaksi opetussuunnitelmaa esim. “Hiljainen hetki”-nimellä. Euroopan Unionikin myönsi hiljattain 0,5 miljoonan euron apurahan TM:n testaamiseksi koulujärjestelmässä. Myös monet kansalliset terveysorganisaatiot suosittelevat nykyään TM:ää täydentäväksi vaihtoehdoksi, jota lääkärit voivat määrätä; esimerkiksi Yhdysvaltain sydänliitto korkean verenpaineen hoidossa.

“Yksinkertaisesti, Hiljainen hetki pitäisi olla joka koulussa.”
Tri Carlos Garcia, San Franciscon yhdistetyn koulupiirin johtaja 2007-2012
“Millään muulla ‘stressinhallintatekniikalla’ ei ole läheskään samaa määrää kovia tutkimustuloksia tukemassa sen väitettyä kykyä vähentää stressiä.”
Tri Norman Rosenthal, psykiatri, Yhdysvaltain terveysvirasto, mielenterveyden laitos

Transsendenssi = helppo saavuttaa

Monet ihmiset ovat kokeilleet jotain meditaatiota ja huomanneet että se on vaikeaa. Hyvä uutinen on, että TM on hyvin erilaista. Se on hyvin yksinkertainen, luonnollinen ja vaivaton tekniikka, joka ei vaadi mitään keskittymistä eikä mielenhallintaa. TM opetetaan henkilökohtaisessa ohjauksessa, koulutetun opettajan toimesta, ja tämä yksilöllinen valmennus tekee siitä myös helpompaa.

“Kun kuulin TM:stä, ajattelin että kokeilen sitä vaikka en olekaan hyvä meditoimaan. Ja TM:ssä on jotain erityistä, se on ainoa hetki kun minulla on sellainen tyyneys. Minulla ei ole koskaan ennen ollut sitä tunnetta.”
Ellen Degeneres, tv-juontaja
“Tiesin, että meditaatiossa oli jotain minulle, mutta joka kerran kun yritin harjoittaa sitä, reaktio oli: ‘En pysty meditoimaan!’. Kun opin TM:n, se oli juuri sitä mitä tarvitsin! TM on helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt. Ei ainoastaan helpoin meditaatio, vaan helpoin asia.”
Cameron Diaz, näyttelijätär

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla, miten kaikki voi muuttua?

Ymmärtääksesi miten yksinkertainen tekniikka voi tarjota niin monia hyötyjä, ilmoittaudu ilmaiselle esittelyluennolle, joita järjestetään eri paikkakunnilla. Täytä vain allaoleva lomake, tai valitse lähin kaupunki allaolevasta kartasta. Sinulla on mahdollisuus:

   • Tavata sertifioitu TM-opettaja
   • Oppia mitä kaikkea hyötyä 20 minuutin TM-harjoitus kahdesti päivässä voi tuoda: syvää lepoa, vähemmän stressiä, parempaa unta, enemmän itseluottamusta, parempia ihmissuhteita, jne.
   • Kysyä mitä tahansa kysymyksiä
   • Sopia osallistumisesta TM-kurssille

 

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki Napsauta tästä nähdäksesi kartan

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
to 27 kesä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
su 7 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
ke 10 heinä 2024, 19:00 on Zoom
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Seinäjoki TM-keskus

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Esittelyluentoja muualla Suomessa

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map